Skip to content

Wij zijn pas tevreden, als u dat ook bent

Wanneer u kiest voor Ideko Interieurbouw, dan kiest u voor een maatwerk interieuroplossing. We denken dan ook graag met u mee, in oplossingen. Vertrouwen en samenwerking zijn hierbij wat ons betreft onmisbare schakels. Wij gaan voor 100% en zullen er alles aan doen om u volledig tevreden te stellen. U kunt hierbij rekenen op de onderstaande zekerheden.

Wij zijn lid van de Koninklijke CBM,

Branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie

Klanten geven ons een 8,7
4.4/5

Onze 8 zekerheden:

Wij garanderen u direct onze beste prijs. Ergens anders goedkoper? Wij maken graag samen met u inhoudelijk de vergelijking, geheel vrijblijvend, zodat u er zeker van bent appels met appels te vergelijken en aansluitend de juiste keuze kunt maken.

Wanneer u van ons een offerte ontvangt dan is deze, tenzij nadrukkelijk anders overeengekomen, prijsvast en compleet. Inclusief transport, montage en bezemschoon opleveren. Het verpakkings- en restmateriaal wordt dan ook standaard netjes door ons afgevoerd.

Iets vergeten? 
Aan sommige zaken denk je gewoon niet, neem nu bijvoorbeeld het aantal legschappen in een kast of de hoeveelheid plankdragers. Geen probleem, zoals gezegd we denken met u mee. Wij leveren nooit een kast zonder een reëel aantal legschappen en hanteren voor plankdragers altijd een reële afstand, mits nadrukkelijk anders door u gewenst. Geen verrassingen achteraf, gewoon eerlijk vanaf het begin. 

Mochten we samen toch iets vergeten zijn of wilt u iets wijzigen wat van invloed is op de prijs, dan ontvangt u hierover altijd vooraf bericht.

Vooropgesteld uw opdracht/aanvraag staat centraal, wanneer u bij ons een specifiek materiaal besteld dan zullen wij dat nooit zonder overleg vervangen door een goedkoper alternatief. Vraagt u om watervast materiaal, dan krijgt u ook watervast materiaal. Ook al weten wij dat dit voor u, ten tijde van de oplevering, soms moeilijk of zelfs niet te controleren is. Hetzelfde geldt voor de uitvoering, wij gaan voor kwaliteit conform afspraak.

Het klinkt u misschien vreemd in de oren maar de praktijk leert dat gemaakte afspraken niet overal worden nagekomen. Door andere materialen en/of materiaaldiktes toe te passen dan overeengekomen kunnen afhankelijk van het project honderden tot duizenden Euro’s worden bespaard. Goedkoop blijkt dan in eens toch duurkoop.

Wij zijn meubelmakers, professionals, aangesloten bij de Koninklijke CBM – de branchevereniging voor interieurbouw en meubelmakers. Vertrouw op uw ‘gezonde’ verstand en onze expertise. 

Wij kennen de eigenschappen van de materialen welke wij verwerken, we zijn immers professionals met meer dan 35 jaar ervaring. Aanrechtbladen, maar ook bijvoorbeeld plinten op een plavuizen vloer, worden standaard door ons vervaardigd uit watervast materiaal. En bovenbladen van een balie of bureau voorzien wij altijd van een slijtvaste toplaag. Naast deze voorbeelden zijn er nog veel meer standaarden waar wij niet aan tornen zonder deze eerst met u te bespreken. Denk aan de persing van het plaatmateriaal, de dikte, maar ook de lengte, het gebruik van een juiste backing om kromtrekken te voorkomen, etc., etc.. Wij maken geen misbruik van uw mogelijke gebrek aan kennis. We gaan samen met u voor kwaliteit, u hoeft hierom niet te vragen, u kunt vertrouwen op onze expertise.

Flexibiliteit is bij ons geen toverwoord. Korte communicatielijnen met één vast aanspreekpunt zorgen er voor dat we snel kunnen schakelen. 

Ervaring leert dat er gedurende het proces vrijwel altijd aanpassingen nodig zijn. Simpelweg doordat de praktijk veelal net even anders is of dat er vanwege voortschrijdend inzicht zaken wijzigen. Ook is het aannemelijk dat uw planning tijdens het project wijzigt, waardoor onze werkzaamheden eerder of juist later uitgevoerd dienen te worden. Neem gerust contact met ons op, wij denken niet in meerwerk maar samen met u in oplossingen. We zullen ons dan ook zo flexibel mogelijk opstellen. Zowel voor, tijdens als na de uitvoering staan we voor u klaar. 

Hulp nodig? Spreek één van onze medewerkers aan, gewoon in het Nederlands, zij helpen u graag. Of het nu gaat om een extra detailtekening in het voortraject of een ‘handje’ tijdens de montage. We doen het graag en het kost u niks extra’s.

Na oplevering krijgt u van ons 5 jaar garantie, waarvan het eerste jaar zelfs onze unieke all inclusive garantie. Heeft u in het eerste jaar onverhoopt een ongelukje, dan wordt dit tot een maximum van € 500,- kosteloos door ons hersteld. Op elektrische apparatuur geldt uiteraard de standaard fabrieksgarantie.

Wij beschikken over een eigen servicedienst onderweg, zodat u ook na oplevering verzekerd bent van snelle service bij u op locatie. Voor specifieke onderhoudswensen sluiten wij een helder servicecontract met u af, hiermee bent u verzekerd van service op maat.

Kastdeurtje scheef, waterschade of een ongelukje? We staan voor u klaar!

Wij kiezen voor een leefbare toekomst en dus voor duurzame interieurbouw. Zo werken wij uitsluitend met duurzaam geproduceerde materialen en doen we er zelf alles aan om deze materialen zo duurzaam mogelijk te verwerken. Echter waar gehakt wordt vallen spaanders, wij scheiden ons afval daarom zorgvuldig. Dat bespaart nieuwe grondstoffen en energie en is derhalve beter voor het milieu.

Daarnaast werken wij enkel met gekwalificeerde mensen en volgen voor ons personeel de CAO van de meubelindustrie. Wij noemen dat met trots ‘Made in Holland’.

Laat u in inspireren en adviseren
tijdens een persoonlijk gesprek bij u op locatie